קומבס ישיר שלילי ובלתי ישיר חיובי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/12/2014 | 15:15 | מאת: מירי

שלום. שבוע 28. סוג דם בי פלוס. בבדיקת דם של בנק הדם יצא קומבס ישיר שלילי וקומבס בלתי ישיר חיובי, עם הערה כי לא נמצא נוגדן ספציפי. חזרתי על הבדיקה פעמיים. התור שלי לרופאה ששלחה אותי לבדיקה חוזרת הוא רק מחרתיים ואני מעט בלחץ. מה המשמעות של התוצאה, סכנות לעובר והמשך התייחסות?

29/12/2014 | 11:01 | מאת: צביה רן

שלום מירי, תשאלי בפורום היריון ולידה המקצועי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-ל - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה