נקודות אדומות בפנים לאחר הקאה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/12/2014 | 20:13 | מאת: דניאל

שבוע טוב, קמתי עם הקאות היום בבוקר (שבוע 30) כנראה לאחר אכילת משהו לא טוב. ההקאות עברו אבל קצת אחרי שהקאתי יצאו לי נקודות אדומות כמו פריחה כזאת על כל הפנים! קצת מדאיג אותי האם יש משהו לעשות ? האם זה מסוכן? מתי זה יעבור?

27/12/2014 | 22:39 | מאת: צביה רן

שלום דניאל, המתיני יום יומיים, יתכן שהנקודות האלה יעלמו. אם לא, כדאי ללכת לרופא שיעיף מבט. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה