תוצאות שונות לבדיקת cmv

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/12/2014 | 19:50 | מאת: שלומית

שלום. לפני שנתיים ביצעתי בדיקת cmv טרום הריון. ותוצאת הigg הייתה positive. כעבור חודשים ביצעתי שוב את הבדיקה ותוצאת הigg הייתה equivocal. כיום ביצעתי שוב את הבדיקה טרום הריון. והתוצאה הייתה negative. איך זה יכול להיות? ומה המשמעות של התוצאות? יש לציין שתוצאות הigm בשלושת הבדיקות הנ''ל הייתה שלילית. תודה על המענה.

20/12/2014 | 07:40 | מאת: צביה רן

שלום שלומית, הפורום הזה הוא פורום תמיכה. אך אם אני מבינה נכון, כרגע אין לך נוגדים. בכל מקרה, כדאי לך להתייעץ עם הרופא שהפנה אותך לבדיקה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה