וסת אחרונה לפני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/12/2014 | 20:29 | מאת: טל

היי. אני קצת מבולבלת. ב15.9 הייתי במחזור לאחר סיום חפיסת גלולות. מס ימים לאחר מכן התחלתי חפיסה נוספת אך אחרי 2 גלולות הפסקתי כי החלטנו על הריון. ואז שוב קיבלתי וסת )זה כבר אוקטובר( וזה היה רק יום יומיים...קליל. ואז. נכנסתי להריון. השאלה מתי הייתה הוסת האחרונה? איזו משתי הפעמים נחשבת? תודה רבה

17/12/2014 | 08:03 | מאת: צביה רן

שלום טל, "וסת" בסמן נטילת גלולות הוא דימום מלאכותי. בדיקת דם תבטא בדיוק באיזה שבוע את. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה