שכיבה/שינה על הגב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/12/2014 | 14:51 | מאת: שירה

שלום, אני בשבוע 20 להריון. יצא לי במהלך ההריון וגם לאחרונה, לשכב ולישון על הגב. לא מזמן שמעתי שזה מסוכן לעובר ונלחצתי... האם זה נכון? תודה רבה, שירה

06/12/2014 | 08:16 | מאת: צביה רן

שלום שירה, לפעמים אין לנו שליטה על הצורה שבה אנו ישנים, כי תוך כדי שינה אנחנו מתסובבים. עשי כמיטב יכולתך כשאת מודעת, והיתר, תשאירי כמו שהוא. אני מבטיחה לך שאם יהיה לא לא נוח בשינה את תתעוררי. ומציעה לך להיות בררנית במידע שאת שומעת מסביב. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה