דם בהפרשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/11/2014 | 08:19 | מאת: דינה

שלום, לפני מספר ימים היתה לי הפרשה עם מעט דם, הרופאה שלחה אותי למיון, והכל היה תקין, אתמול בערב והיום בבוקר שוב היו לי הפרשות עם מעט דם.ממה זה יתכן? האם עלי לדאוג??

19/11/2014 | 08:24 | מאת: דינה

שכחתי לציין שאני שבוע 1+36, ובהפרשה הראשונה עם הדם הייתי שבוע 35

20/11/2014 | 08:18 | מאת: צביה רן

שלום דינה, כל זמן הדימום לא מתגבר אין מה לדאוג. אם יתגבר, גשי שוב למיון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה