חדשה פה ומוטרדת....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/10/2014 | 19:18 | מאת: לילוש82

דברים שמטרידים אותי. וסת אחרונה 30/9, הפסקת גלולות 6.10 (לקחתי 2 והפסקתי-כי שכחתי שכבר לא צריך לקחת). אין לי מושג מתי הביוץ שלי (רק לפי ניחוש) ולפני הגלולות למיטב זכרוני מחזור לא סדיר., אבל קיימנו מספיק יחסים על מנת להכנס להריון... כרגע מרגישה תחושות גודש בשדיים, פטמות מזדקות ללא סיבה, סתם ככה, גרד ויובש מסביב לפטמה, ומיחושים באזור השחלות, סימנים כמו לפני מחזור. לפי חישוב של חבילת הגלולות שהפסקתי, הייתי אמורה לקבל לפני יומיים, ולא מגיע... האם להמתין עד סוף השבוע או כבר לעשות בדיקה?

27/10/2014 | 06:11 | מאת: צביה רן

שלום לילוש, מאחר שעשית קצת "בלגן" עם הגלולות ובלאו הכי את אומרת שהמחזור לא היה סדיר, אכן, כדאי להמתין עוד קצת עדי לעשות את הבדיקה. רק הרשי לי להעיר את תשומת לבך: "קיימנו מספיק יחסים על מנת להיכנס להיריון". אין דבר כזה. גם אם מדייקים לא תמיד נכנסים להיריון, זה תהליך וכדאי להתחיל אותו בלי לחץ. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה