האם אני בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/10/2014 | 12:50 | מאת: סיון

היי אני לוקחת גלולות, חפיסה שנייה של מינס 28 גלולות 4 בלי חומר , התחילו הפרשות חומות שנמשכות יותר משבוע אני לפני המחזור האם יש סיכוי להריון?

25/10/2014 | 09:22 | מאת: צביה רן

שלום סיון, אינני מכירה את הגלולות. האם קיימת יחסים בתקופה הזאת? הזאת לקחת את הגלולות בזמן? אם זו רק לאחרונה התחלת לקחת את הגלולות, יתכנו הפרשות לפעמים. אם יש לך ספק, עשי בדיקת היריון, למרות שיכול להיות שתהיה משובשת מכיוון שאת לוקחת גלולות, או שתפני לרופא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

25/10/2014 | 09:30 | מאת: סיון

כן קיימתי לפני שבוע בערך אבל אם אני זוכרת נכון ההפרדות התחילו יום או יומיים לפני אני אמורה לקבל עוד 8 ימים לחכות ולראות אם אקבל מחזור או ללכת להיבדק?? תודה!

26/10/2014 | 06:51 | מאת: צביה רן

סיון, אכן כדאי להמתין. רק תזכרי שעם גלולות "המחזור" הוא מלאכותי ויש דימום כשאת מפסיקה את הגלולות. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה