שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/09/2014 | 10:56 | מאת: רינה

שלום . אני ובן זוגי קיימנו יחסים ללא הגנה . לאחר שבועיים התחיל לי דימום שבוע לפני תאריך הווסות הדימום היה במעט שונה מהרגיל חום יותר ומוזר. ועכשיו ישלי בחילות והתכווציות בבטן תחתונה מזה יכול להיות ?

05/09/2014 | 05:00 | מאת: צביה רן

שלום רינה, בלתי אפשרי לענות על שאלה כזאת ללא בדיקה. קודם כל תעשי בדיקת היריון, ואח"כ אם הכאבים נמשכים פני לרופא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה