פוחדת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/08/2014 | 13:25 | מאת: בטי

שלום אני בתחילת הריון כמעט 7שבעות מטיפולים. הכל תקין בינתים יש דופק ואני במעקב צמוד היום בטעות במקום לקחת ויטמין לקחתי כדור "נושפה" גרמני שלוקחים נגד כאבי בטן וכו... האם יכול להיגרם נזק לעובר?

30/08/2014 | 08:24 | מאת: צביה רן

שלום בטי, אם את עדיין מרגישה טוב, סימן שלא קרה כל נזק, אבל שימי לב מה למת מהארוע הזה: את צריכה לשים לב לתרופות שאת לוקחת. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה