הפרשות חומות ומחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/06/2014 | 21:09 | מאת: ה

שלום אני בת 26, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון, המחזור שלי סדיר מקבלת מחזור ביום ה30 החודש הביום ה30 הופיעו כתמים חומים ללא דם במשך יומיים ורק לאחר יומיים ביום ה32 הופיע הדימום מאיזה יום אני אמורה להתחיל לבדוק האם יש ביוץ מהיום שבו הופיע הדימום עצמו ?

06/06/2014 | 16:17 | מאת: צביה רן

שלום לך, אני ממליצה שתבדקי בפורום רפואי. סביר להניח שמהיום שהתחילו הכתמים. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה