היריון בגיל 47

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/05/2014 | 08:10 | מאת: רחלי

ב 30/4 קיבלתי מחזור אחרון. ב 8/5 עשיתי בדיקת ערכי בטא ויצא 32,000 ב 11/5 עשיתי בדיקת ערכי בטא ויצא 55,000 . האם העליה שאינה כפולה בהפרש של 72 שעות כבר מרמזת שההיריון לא תקין?

12/05/2014 | 09:36 | מאת: צביה רן

שלום רחלי, עליך להתייעץ עם הרופא שלך. גם אם ההיריון תקין תצטרכי להיות במעקב יותר צמוד עקב הגיל. בהצלחה וכל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

12/05/2014 | 09:55 | מאת: רחלי

ראשית- תודה על תשובה כה מהירה. ברור שאלך לרופא, אבל לבינתיים עד שיגיע תורי אני מבקשת לדעת אם בכלל יש למה לצפות אם אין הכפלה בבטא. והאם הבטא לא גבוה מידי לשבוע זה. תודה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה