פניה לצביה :)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/05/2014 | 01:53 | מאת: נני

שלום צביה, אני אמא לילדה בת חמש ובתחילת הריון. בנוסף, אני אפילפטית (במעקב כמובן). ההריון הראשון היה קשה ומלא חרדות בלשון המעטה, טראומתי מאד וכמובן שלא אפרט כאן את כל האתגרים שעמדו בפנינו בהריון עם בתי (לא רק בגלל האפי'). הפעם אני מרגישה מפוכחת יותר, מכירה טוב יותר את האפילפסיה שלי ואת עצמי. אני כמהה לחוויה מתקנת בהריון זה. תוהה באילו דרכים אוכל להיעזר ברפואה משלימה, על מנת לתמוך בגופי ונפשי במהלך ההריון הנוכחי. מקווה שאוכל לקבל ממך הכוונה כלשהי. בינתיים, שיהיה שבוע טוב ומלא חיוכים...

10/05/2014 | 10:39 | מאת: צביה רן

שלום נני, אני שמחה לקרא שאת מודעת למצבך. כדי לשפר את חווית ההיריון הקודם ולהתכונן ללידה הבאה טיפול רגשי כל שהוא יוכל לעזור לך בנושא. אם תרצי להתייעץ מוזמנת ליצור אתי קשר באופן פרטי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה