היפרדות קרומים-שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/05/2014 | 01:13 | מאת: נועה 22

שלום רב, אני בת 22 הריון ראשון. משבוע 7 עד ל9 סבלתי מדימומים שנתגלו כהמטומה. נצפה דופק והעובר מתפתח בצורה תקינה. מאז ועד היום שבוע 11 חדלו הדימומים ואני במנוחה בבית. ובבדיקת א.ס שנערכה אתמול נצפתה המטומה בגודל בצמוד לשליה וקרוב לצוואר הרחם. שאלתי- מה הסיכויים להמשך הריון תקין? האם המנוחה במיטה מונעת את הדימום ואולי עדיף שיצא? עד מתי היא אמורה להיספג? האם העובדה שגדלה מעט משמעותית? יש דרכים להקטין אותה? תודה מראש.

08/05/2014 | 01:14 | מאת: נועה 22

נשמט גודל ההמטומה- 20x36

08/05/2014 | 08:23 | מאת: צביה רן

שלום נועה, זו שאלה שאת צריכה להפנות לרופא שלך. המלצות בפורום אינטרנטי לא נותנות מענה מדויק. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה