כאבי ראש בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/05/2014 | 19:36 | מאת: איילת

שלום אני בת 29 הריון שני..אני סובלת מחולשה ועייפות רבה וכן מכאבי ראש די מטרידים מידי פעם שתוקפים אותי. .. האם זה נורמלי? אם כן מה עושים נגד זה..? אשמח לתשובות תודה רבה לכל העונים

02/05/2014 | 06:39 | מאת: צביה רן

שלום איילת, האם התלוננת בפני הרופא על החולשה וכאבי הראש? לפני שממליצים כל המלצה את צריכה, לדעתי, לעבור בדיקות כדי לראות אם יש סיבה רפואית לכך. לאחר שיהיו בידיך הנתונים תוכלי לבחור את הטיפול המתאים. וזה בכלל לא שייך לכך שזה אופייני או לא אופייני להיריון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

04/05/2014 | 12:18 | מאת: רוני

היי יש פורמולה הומאופתית שעזרה לי בתקופת ההיריון לעבור את כאבי הראש קניתי אותה בבית מרקחת ראשונים פארם שווה לבדוק

11/05/2014 | 18:10 | מאת: איילת

שלום לך נשמע מעניין לגבי הפורמולה..מה שם הפורמולה? ניתן למצוא בכל סופר פארם? והאם יש להתייעץ קודם כל עם רופא? אשמח לתשובה תודה רבה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה