תוצאות PPG

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/04/2014 | 10:03 | מאת: שלי

בהעמסת סוכר 50 יצאה לי תוצאה גבוהה מעל 140 בהעמסה 100- 2 תוצאות יצאו דווקא נמוכות בהרבה מהרף התחתון נשלחתי ל PPG התוצאות: בצום- 87 לאחר אכילה ושעתיים- 78 האם תקין? ואם תקין- מה המסקנה לגבי סכרת? כל בדיקה מצביעה לכיוון הפוך

30/04/2014 | 09:10 | מאת: צביה רן

שלום שלי, עליך לברר עם הרופא שהפנה אותך לבדיקה מה התוצאות אומרים ואם את צריכה לקבל איזשהו טיפול. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה