עזרה בפענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/04/2014 | 11:10 | מאת: ניצן

היום אני בשבוע 33+2. עקב בצקות חמורות ברגליים ולחץ דם יחסית גבוה הופנתי לבדיקות שתן, דם, המוטולוגיה ותפקודי כבד. יש לא מעט חריגות בתוצאות שקבלתי ואשמח לדעת האם הן תקינות בהריון, או משהו שאני צריכה לשים אליו לב. Hemoglobin-11.8 (כש-12 זה הסף הנמוך). Lympocytes-19.7 (כש-22 זה הסף הנמוך). ESR 1Hour-58 (כש-20 זה הסף הגבוה). Urea-6 (כש-17 זה הסף הנמוך). creatinine-0.44 (כש-0.51 זה הסף הנמוך). Protein Total-6.2 (כש-6.6 זה הסף הנמוך). Albumin-3 (כש-3.5 זה הסף הנמוך). Hemoglobin-11.8 (כש-12 זה הסף הנמוך). ALKP-188 (כש-120 זה הסף הגבוה). תודה רבה מראש!!

28/04/2014 | 07:56 | מאת: צביה רן

שלום ניצן, עליך לפנות לרופא שלך שהפנה אותך לבדיקות לפענוחן, זה חייב להיעשות ע"י איש מקצוע. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה