מחזור לא סדיר וביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

25/03/2014 | 14:41 | מאת: דנה

המחזור שלי לא סדיר, אבל לאחרונה אני מטופלת אצל נטורפטית והוא התחיל להסתדר. מחזור אחרון היה ב 21.2, בתאריך ה 10.3 הייתי אצל הרופא והוא אמר שלפי האולטרסאונד נראה שאני מבייצת ושלח אותי לבדיקות דם שבוע אחרי. לאחר כמה ימים ראיתי הפרשות רבות שמראות על ביוץ. בבדיקת הדם שהייתה ב 18.3 יצאו הערכים הבאים: LH 32 E2 898 Progesterone 3 לפי הרופא נאמר לי שכנראה אני בביוץ באותו יום. המחזור הגיע ממש אחריו ב 23.3. למיטב ידיעתי המחזור אמור להגיע 14 ימים אחרי הביוץ. האם זה אומר פשוט שבדיקות הדם שלי לא תקינות?

26/03/2014 | 07:05 | מאת: צביה רן

שלום דנה, זו שאלה מקצועית לרופא ולכן אין כאן בפורום אפשרות לענות לך. אנא פני לרופא שלך או לפורום מקצועי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה