ביוץ אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/03/2014 | 10:50 | מאת: מורן

עבריתי לפני שבועיים גרידה בשבוע 11+2 (עובר ללא דופק משבוע 8) לא היו לי דימומים אחרי הגרידה ועד עכשיו 1. האם זה אומר שחלל הרחם נקי? 2. תוך כמה זמן מגיע ביוץ?

24/03/2014 | 06:28 | מאת: צביה רן

שלום מורן, חכי לווסת הבאה. אל תמהרי כל כל להיכנס שוב להיריון. הגוף שלך עבר טראומה בין שאת מרגישה כך או לא. כמו כן רצוי שגם את תעברי טיפול רגשי קצר לאחר הגרידה. גם אם זה שגרתי, לא כדאי להתייחס לאיבוד היריון בקלות ראש. כל טוב והחלמה טובה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה