אלכוהול בחודש הראשון להריון.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/03/2014 | 16:07 | מאת: דפנה

שלום, אני בת 28, חודש ראשון ללא מדבקות למניעת הריון. מאחר לי המחזור ויש סיכוי שאני בהריון. לא ידעתי שצריך להקפיד על כללי שתיית אלכוהול מהרגע שמפסיקים למנוע. שתיתי בחודש האחרון כ 3 כוסות יין בשבוע. ועוד איזה שוט ארק ומעט וויסקי. בפורים לפני יומיים שתיתי איזה 3 כוסות יין אדום וממש השתכרתי מזה!!! הרגשתי שזה פועל עליי ממש אולי גם בגלל שזה היה על בטן ריקה :( ידעתי שיש סיכוי שאני בהריון אבל לא האמנתי שאני צריכה להתנזר כבר מרגע זה.גיליתי רק אתמול שאסור! אני מוטרדת ופוחדת שעשיתי איזה נזק.. יש סיכוי כזה במידה ואני אכן בהריון? מה יכול לקרות? תודה רבה!!

20/03/2014 | 06:50 | מאת: צביה רן

שלום דפנה, אכן ההמלצה היא להימנע מאלכוהול. עשי בדיקת היריון ודברי עם הרופא שלך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה