הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/03/2014 | 12:03 | מאת: עדן

הי טלי, רציתי לדעת, כאשר מופיע הפרשה חומה והפרשות מרובות, זה סימן להריון? פשוט אתמול הופיע לי בתחתונית הפרשה חומה בהירה, והיום נעלמה, אך ההפרשות מרובות. יש לי גם דקירות בבטן התחתונה, וקצת אי נוחות כזו. אני יעשה בדיקה ביתית, אבל הסקרנות הורגת וחשבתי לשאול בפורם. תודה.

20/03/2014 | 06:49 | מאת: צביה רן

שלום עדן, להיריון סימנים רבים. אם יש לך איחור במחזור עשי בדיקה, ולא - המתיני מעט והקפידי להתעסק בדברים שיסיחו את דעתך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה