שאלה בנוגע לחיסון נגד שעלת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/03/2014 | 00:34 | מאת: מיכל

שלום, אני בשבוע 35-6 להריון וקיבלתי הנחייה להתחסן נגד שעלת. שאלתי היא אם העובדה שהתחסנתי לפני כשנה וחצי (לקראת טיול לדרום אמריקה) מספיקה? האם הנוגדנים מועברים לעובר גם אם התחסנתי לפני ההריון? תודה, מיכל

16/03/2014 | 06:39 | מאת: צביה רן

שלום מיכל, את השאלה הזאת היית צריכה לשאול ברגע שאמרו לך להתחסן. אני מניחה שאת מחוסנת אם חוסנת רק לפני שנה וחצי. ליתר ביטחון תתקשרי למרפאה שלך לשאול. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה