שילייה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/03/2014 | 19:44 | מאת: אני

אני בשבוע 21 ואמרו לי שהשיליה נמוכה ומכסה חלקית מה זה אומר? והאם עלי להיות בשמירה? יש לציין שגם בדיקות החלבון העוברי יצאו לי קצת גבוהות (ה HCG)...

11/03/2014 | 06:29 | מאת: צביה רן

שלום לך, את צריכה לשאול את הרופא שלך מה זה אומר. כלל ברזל: כל בדיקה שאת הולכת אם אינך מבינה מה אומרים לך תשאלי. משום מה לרופאים יש רושם שאם הם אומרים משהו המטופלת מבינה, אך לא כך. לכן, צריך לבקש הבהרה. את יכולה לנסות לשאול בפורום היריון ולידה המקצועי. אני מניחה שאם לא אמרו לך שאת צריכה להיות בשמירה אינך צריכה להיות, אבל שוב, עליך לשאול רופא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה