מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

06/03/2014 | 18:57 | מאת: כהן מירב

אני מטפלת להריון שני חודש שעבר טפלתי בזריקות וקבלתי מחזור ב20/1 ועד היום אין מחזור 38 יום , יש לציין שאין לי מחזור סדיר לרוב הוא לא סדיר הרופא אבחין שיש לי שחלות פוליצטיות בשבוע כאבו לי השיניים אז היום בבוקר ביצעתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית , אבל עדיין אין מחזור , מה יכול להיות הסיבות לכך ?? האם לא היה לי כלל ביוץ ?

07/03/2014 | 10:57 | מאת: צביה רן

שלום מירב, בכל הקשור בטיפולי פוריות כדאי שתתייעצי עם הרופא המטפל. כל טוב ובהצלחה צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה