ביוץ אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/03/2014 | 20:54 | מאת: אמא לשניים

אני ארבע שבועות אחרי הפלה טיבעית הבטא התאפסה מיד . שבוע אחרי ההפלה התחילו לי הפרשות כמו לפני ביוץ ואז הפרשות פוריות ומאז יש לי הפרשות כמו בביוץ כבר שבועיים בערך וגם החזה מאוד גדל ורגיש מזה יכול להיות ביוץ ? ללכת לרופא או שזה תקין

04/03/2014 | 06:45 | מאת: צביה רן

שלום לך, איני יודעת מה לומר. יחד עם זאת, לא הייתי ממליצה לעשות מאמצים גדולים מדי להרות מיד שוב, אלא לתת לגוף להחלים לאחר ההפלה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה