Hcg

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/03/2014 | 20:00 | מאת: Mori25

שלום, המחזור האחרון שלי היה ב18.1.14 והוא נמשך שישה ימים (באופן קבוע), אני מקבלת בערך כל 32-35 יום (לא סדיר) היום עשיתי בטא לראשונה, שבועיים לאחר האיחור במחזור... יצא לי 53,124.. הבנתי שזו תוצאה יחסית גבוהה, האם יש לזה משמעות? ובאיזה שבוע אני?? תודה רבה :)

04/03/2014 | 06:44 | מאת: צביה רן

שלום מורי, אכן תוצאה מאד גבוהה. כדאי לעשות בדיקת דם ולקבוע פגישה עם רופא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה