בחילות ועודף רוק מטורף שבוע 19

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/03/2014 | 14:50 | מאת: ליה30

שלום רב, משבוע 5 להריון שלי אני סובלת מבחילות מטורפות ועודף רוק בצורה לא נורמלית שכל שניה אני יורקת פשוט.. אנא ממכם תעזרו לי... אני כבר משתגעת.. אין פתרון לרוק והבחילות האלה? מתי זה יגמר? תודה רבה רבה

03/03/2014 | 19:48 | מאת: חלי

אני בשבוע 15 וסובלת גם מבחילות חזקות ורוק מוגבר אני כבר השתגעתי מחפשת פתרונות

06/03/2014 | 06:55 | מאת: צביה רן

שלום לך, האם פנית לרופא? כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה