עצירות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/02/2014 | 05:16 | מאת: דיקוש

אני בשבוע 8-9 להריון וסובלת מעצירויות קשות ביותר, תחילת הצואה צריכה להיות בעזרתו,והשאר רך. בתור אחת שלא ממש סובלת מלהיכנס לשירותים, דבר זה מקשה עליי מאוד. מה עוד, בעת מתן הצואה נראה כי אני מעט מדממת, אני יודעת שיש לי טחור בתוך פי הטבעת, מה שכל הנראה מדמם וגם מקשה על היציאות. אני חיה בארצות הברית כבר 5 שנים, ולפני כשבועים הייתי במיון מאחר והכאבים בפי הטבעת היו בלתי נסבלים , שם ניתן לי חוקן ונרשם לגליצרין שבא בקפסא די גדולה, שהרופא אמר שזה בסדר להשתמש. האם זה באמת בסדר להשתמש בגליצרין בזמן ההריון? חשוב לציין, שרק הגליצרין איבדו היה מקל על היציאות, ואפילו לא היא נמס כולו הוא פשוט היה נתקע ומשחרר מעט מה'פקק' שנוצר שם

27/02/2014 | 06:49 | מאת: צביה רן

שלום דיקוש, האם את מקבלת תוסף ברזל? האם העצירות היתה לפני ההיריון? הרבה פעמים הברזל גורם לעצירות קשה והוא לא נספג. נסי לקנות כדורי ויטמין C וקחי יחד עם הברזל. ויטמין C יסייע לברזל להיספג בגוף ותוך ימים ספורים תראי שינוי הן בסמיכות הצואה והן בצבעה. אם הרופא נתן לך נרות גליצרין, סמכי עליו אם הוא יודע שאת בהיריון. אשמח לשמוח עם הויטמין C עזר לך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

27/02/2014 | 07:35 | מאת: דיקוש

אכן אני לוקחת תוסף ברזל, וגם אומגה 3, בהחלט אנסה ויטמין Cמקווה שזה יעזור במהרה, תודה רבה על עזרתך, אעדכן בהקדם! ההריון הה היה לגמרי הפתעה, ולכן התחלתי לקחת את הברזל קרוב לוודאי בתחילת חודש שני, עד איזה חודש ניתן לצרוך את כדורי הברזל? סתם לידע כללי, אני רוצה לוודא שאניממקבלת הנחיות כמו שהייתי מקבלת במדינת ישראל, כי, אולי זה ישמע טפשי, נראה כי הרפואה פה הינה שונה. לדוגמא, כשהלכתי לחדר מיון בעקבות העצירויות הקשות, נאמר לי שאוכל לקחת את הברזל יום כן יום לא... אבל החלטתי לקחת כל יום) למרות שהפסקתי לאיזה שבוע בערך לראות האם יש שינוי בפעולת המעיים(

28/02/2014 | 10:42 | מאת: צביה רן

דיקוש, ברזל לקוחים אם רמת ההמוגלובין נמוכה. האם יש לך רופא או אחות שמבצעים מעקב? אם כן, הם צרכיים להדריך אותך. האם לקחת בעבר או שאת לוקחת חומצה פולית? כל טוב והמשך היריון בריא ומוצלח. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה