שבוע 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/02/2014 | 16:04 | מאת: מעיין

שלום לכולם אני בהריון שני טבעי .לאחר הפלה לפני 3 חודשים בשבוע 11 כשגיל עובר היה 7 שבועות ההריון היה דרך iui אז אני שמחה שזה קרה טבעי וזה מרגיע אבל בשבת האחרונה בניגוב יצא הפרשה/דם בצבע חום הייתי אצל הרופא ויש שק הריון ברחם תודה לאל עכשיו יש הפרשות חומות כהות מדי פעם שאי אפשר לא לדאוג לאחר ה

25/02/2014 | 10:13 | מאת: צביה רן

שלום מעיין, עליך לעקוב ולראות שההפרשות לא הופכות לדימום. במקרה שיש החמרה תצטרכי ללכת למיון. בינתיים קוי לטוב, יש הרבה נשים שיש להם דימומים קלים תוך כדי היריון ובסוף נולד ילד בריא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה