אני בשבוע 15 -פצעים בגוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/02/2014 | 11:56 | מאת: הריונית

אני בשבוע 15 בתקופה האחרונה גודלים לי מלא פתעים בגב ופצעים כל החלק מתחת לצוואר עד החזה זה לא נעים לי אי אפשר ללכת עם שוב חולצה פתוחה או וי רואים את כל הפצעים וגם בפנים ניהיה לי פצעים מה הטיפול ???

25/02/2014 | 10:11 | מאת: צביה רן

שלום לך, לפני טיפול את צריכה לעשות בדיקת דם לראות אם יש איזשהו זיהום ובהתאם לתוצאות הבדיקה לבחור טיפול טבעי או קונבנציונלי. כל טוב והחלמה מהירה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה