אורובילינוגן גבוה בשתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/02/2014 | 15:39 | מאת: ג'ורי

שלום אני בשבוע 11 להיריון ראשון, בבדיקת שתן קיבלתי רמת 3 של אורובילינוגן ובהמטוקריט 35.5 בהמטולוגיה וקיבלתי רמת specific gravity בשתן 1.032, אני כל כך דואגת .. על מה זה מרמז,???.. והאם זה אפשרי לאישה בהיריון לקבל מוקסופין?

24/02/2014 | 09:50 | מאת: צביה רן

שלום ג'ורי, לגבי תוצאות הבדיקה, תצטרכי לשאול את הרופא, אם הוא רשם את התרופה ויודע שאת בהיריון, סימן שזה מתאים. האם אמרת לו שאת בהיריון? כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה