נעלם המחזור... הריון?!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

25/12/2013 | 19:03 | מאת: dana

הפסקתי לקחת גלולות לפני כשנה... ומאז המחזור היה לא סדיר. עכשיו אני לא מקבלת מחזור כבר יותר מחודשיים. עשיתי פעמיים בדיקת הריון ביתית והיא הייתה שלילית. האם יש סיכוי להריון? מה זה אומר שהמחזור פתאום מפסיק?

26/12/2013 | 08:24 | מאת: צביה רן

שלום דנה, האם עשית בדיקות כלליות? בדיקות למצב הורמונלי? יש הרבה מאד גורמים שגורמים לשיבוש המנגנון ההורמונלי הטבעי ואפשר לטפל בכך ברפואה משלימה, כדי לא להעמיס את הגוף בהורמונים. קראי את תגובתי לכותבת מתחתיך. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה