תת חום ושלשולים שבוע 12 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/12/2013 | 17:33 | מאת: אושר

ערב טוב, מזה כשבוע אני סובלת מצמרמורות ורעידות עקב קור וירידות חום לסירוגין ל35.4. היום החלו בחילות בצהריים ולפני כשעה היה שלשול בשבע ירוק-זית. עד לפני יומיים סבלתי מהפרשות כהות (צבע כתמתם) ומדי פעם יש התכווצויות בטניות שנאמר לי שזה עקב גדילת הרחם... האם יש מקום לדאגה? עליי ללכת להיבדק או שעדיף לחכות לשקיפות עורפית מחר?

24/12/2013 | 06:59 | מאת: צביה רן

שלום לך, כדאי לך לעשות את שני הדברים: תעשי את בדיקת השקיפות ותזמיני תור לרופא המשפחה. לא בטוח שהתופעות קשורות להיריון. כל טוב ולבריאות צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה