סימני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/12/2013 | 12:49 | מאת: מ.

שלום האם זה הגיוני שפטמות מתכהות יופיעו בתור סימן להריון בשלב מאוד מוקדם אפילו 3-4 ימים לאחר ההתעברות? (סימן יחיד) ומתי הכי מומלץ לעשות בדיקת הריון? יכול להיות שאני לא בהריון למרות שהפטמות שלי התכהו? לפי מה שהבנתי זה סימן די חד משמעי. אני אמורה לקבל מחזור עוד כ4 ימים. יש לציין שלא קיימתי יחסי מין, המקסימום שקרה זה שאולי כמה טיפות של הנוזל שלפני השפיכה הגיעו לפתח איבר המין שלי בעזרת האצבע. תודה

13/12/2013 | 06:55 | מאת: צביה רן

שלום לך, את בדיקת ההיריון יש לעשות לאחר איחור בווסת. השינוי בצבע הפטמות יכול להיות גם בגלל שינויי טמפרטורה. אם אינך רוצה להרות, בבקשה בבקשה השתמשי את או בן זוגך באמצעי מניעה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה