פצע בהיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/12/2013 | 23:58 | מאת: אנה

אתמול כשהייתי בשירותים שמתי לב לפצע שדימם מעט באזור שליד הרקטום. נלחצתי נורא ומיד נכנסתי למקלחת לרחוץ את האיזור עם סבון. האם יש סיכוי שחדר לי חיידק אי קולי לדם? אני בהיריון בשבוע 25 ומאוד חוששת

03/12/2013 | 10:42 | מאת: צביה רן

שלום אנה, עקבי בימים הקרובים, אם את מרגישה טוב והחום לא עולה, קרוב לוודאי שהכל בסדר. יחד עם זאת רצוי לטפל בפצע. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה