פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/12/2013 | 19:57 | מאת: אני

כבר מההריון כאב לי לקיים יחסים, הרופא אמר שזה פטריה וזה יעבור אחרי הלידה ונתן לי נרות ומשחה. ילדתי כבר לפני 3 חודשים ועדיין כואב בקיום היחסים. הייתי שוב אצל רופא אחר והוא שוב אמר שזאת פטריה ושוב נתן לי נרות ומשחה מסוג אחר. עבר כבר שבוע וזה כואב בדיוק אותו הדבר. אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות, זו הפעם השלישית שאני עושה את הטיפול הזה של נרות ומשחה. מה אפשר לעשות עם זה? הרופא ממשיך כל פעם עם אותו טיפול ואומר שהפעם זה יעזור. כבר שנה שאני ממש לא נהנת מקיום יחסים ואני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות. אשמח לקצה חוט. תודה רבה.

02/12/2013 | 18:23 | מאת: צביה רן

שלום לך, אכן, מאד לא נעים. תבקשי שיעשו משטח לפטריה, יתכן שהתרופות לא מתאימות. כמו כן בקשי בדיקת שתן לתרבית. יתכן שכדאי לך לפנות לנתורופ לטיפול שורש בבעיה, ע"י שינויים בתזונה ותרופות הומאופתיות או דומות. כל טוב והחלמה מהירה, צביה רן מטפלת מוסמת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה