לחצים במהלך ההריון...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

30/11/2013 | 22:01 | מאת: חגית

שלום, אני בשבוע 18, ובמהלך ההריון אני חווה המון לחצים (בזוגיות, מגורים ועוד...) את עניין הטיפול נשאיר בצד כי זה לא לפורום זה, רציתי רק לדעת אם יכולים להיגרם לעובר נזקים בעקבות הלחצים שלי? (הדופק שלי עולה, מתרגזת, בוכה..) תודה רבה.

01/12/2013 | 07:18 | מאת: צביה רן

שלום חגית, העובר שלך מקבל את כל צרכיו ברחם. מחקרים מדעיים לא מוכיחים שהעובר נפגע ממצבי הרוח של אמו. בתחום הטיפולים כבר יודעים שלעובר יש זכרונות מהרחם. אני מקוה שעניתי על שאלתך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה