רסקיו ורגיעון בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

30/11/2013 | 17:10 | מאת: דורית כהן

שלום, אני בחודש שביעי להריון. מדי פעם יש לי חרדות ולחצים משמעותיים מפני הלידה הראשונה. האם אפשר ליטול רסקיו טיפות או רגיעון ? זה ממש חשוב לי .מצפה בקוצר רוח למענה . בברכה,דורית

01/12/2013 | 07:16 | מאת: צביה רן

שלום דורית, רסקיו בטוח לשימוש בהיריון, לא מכירה רגיעון. יחד עם זאת, ממליצה לך לטפל בחרדות שלך לקראת הלידה. האם את קוקחת קורס הכנה ללידה? כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה