הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/11/2013 | 12:05 | מאת: רוני

המחזור שלי לרוב מגיע לפני 28 יום אבל לא יותר מ28 יום. החודש עדיין לא קבלתי (היום 31 יום). עשיתי בדיקת דם ביום ה28- שיצאה שלילי ובדיקת הריון ביתית ביום ה30. ביום ה28 הרגשתי כאבים כאילו כמו של מחזור ברגליים והבטן אבל הכאבים פסקו ולא היה כלל דימום או מחזור. אני ובעלי מנסים כבר כמעט שנה להרות- יש מצב שזה הריון? אגב- החל מאתמול אני ממש סובלת מכאבי ראש חזקים... מה לעשות? יש מצב שזה הריון? ללכת לאולטסאונד או בדיקת דם נוספת? אם כן מתי? תודה!

28/11/2013 | 07:12 | מאת: צביה רן

שלום רוני, תחזרי בשבוע הבא על הבדיקה, לפי התוצאה לכי לרופא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

28/11/2013 | 07:04 | מאת: רוני

29/11/2013 | 06:55 | מאת: צביה רן

שלום רוני, איני יכולה לומר, ניחושים לא יועילו כאן. תחזרי על הבדיקה ולכי לרופא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה