עליית בטא איטית - האם הריון תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/11/2013 | 19:21 | מאת: גאיה

היי אני בשבוע חמישי+6 בשבוע רביעי +3 בטא 102, בשבוע רביעי+5 בטא 137 וחמישה ימים לאחר מכן בטא 296. לפי החישוב שלי עליה של בערך פי 1.4 האם יכול להיות הריון תקין? יש לציין שאין לי דימומים ואין כאבים מיוחדים למעט השדיים שמאוד כואבים. מה דעתכם? אשמח לשמוע מהניסיון שלכם אם מישהי חוותה כזו תופעה

21/11/2013 | 06:45 | מאת: צביה רן

שלם גאיה, כדאי לשאול בפורום מקצועי, או רופא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-a.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה