חום לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/04/2013 | 14:25 | מאת: איזבלה

כלתי ילדה לפני ארבעה ימים בלידה רגילה. היום בבוקר התלוננה על כאבים בראש ובחזה ופיתחה חום 38 מעלות.היא חוששת שהחום ישפיע על ההנקה ולא מניקה עד שתגיע לרופא.האם זה נכון? האם אפשר להניק כשיש לאמא חום ואם היא תקבל אנטיביוטיקה מהרופא האם זה לא מסכן את התינוק? תודה מראש

19/04/2013 | 07:26 | מאת: צביה רן

שלום איזבלה, אני מקוה שכלתך כבר היגיעה לרופא וקיבלה את העזרה הנחוצה. כל טוב והרבה אושר ונחת. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה