רחם מוגדל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/12/1999 | 21:23 | מאת: אליהו סולוביצ'יק

אשתי הובחנה היום שיש לה "רחם מוגדל" קיים חשש לגידול שפיר או ממאיר. אני מעוניין לקבל חומר קריאה עדיף בעברית, על הנושא. אני אודה מאד לכל מי שיתיחס לענין ויעשיר אותי במידע.

15/12/1999 | 21:51 | מאת: ד"ר אמיר פוקס

מר סולוביצ'יק הנכבד רחם מוגדל אינו מהווה אבחנה אלא ממצא. קיימות סיבות רבות מאד הגורמות לרחם מוגדל ולכן קשה בשלב זה לתת לך חומר על "רחם מוגדל". קיים הבדל מהותי בין גידול שפיר וממאיר ואני ממליץ לאחר שתהיה אבחנה לתת בידך חומר נוסף בנושא. האם יש לך קשר משפחתי לרב סולוביצ'יק ז"ל המפורסם??? בברכה ד"ר פוקס

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה