שקיפות עורפית עכשיו????

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/09/2007 | 22:30 | מאת: אני

היי לכן הרות:) שאלתי היא כזו אני בשבוע 27+(חודש 7 ) ביצעתי בשבוע 12 שקיפות עורפית עם תוצאה תקינה ע"פ הרופא (1.4 מ"מ) העניין הוא שלא ידעתי שאני אמורה לעשות בדיקת דם בנוסף ממש לא זכור לי שמישהו אמר או משהו שצריך-שאלתי היא האם להיות רגועה כי הכל תקין והרופא לא אמר כלום או להעלות זאת בפניו או אולי לעשות??? אני פשוט תוהה ובכל זאת משתדלת לא לדאוג לשווא-אתכם התודה ולידה קלה!

25/09/2007 | 07:15 | מאת: צביה רן

בביקורת, תשאלי, או תרימי טלפון. מאחלת לך המשך היריון בריא ותקין. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בנשים הרות עם קשיים רגשיים באמצעות תמציות באך ורייקי 08-9263369

25/09/2007 | 09:39 | מאת: אני

תודה:)

25/09/2007 | 13:02 | מאת: נאוה - אמא ל-2

לדעתי, בשלב כזה של הריון אין לך הרבה לעשות חוץ מ-להרגע!!!! גם אני לא עברתי עם ילדיי בדיקות דם במקביל לבדיקת שקיפות עורפית - רק במסגרת בדיקת החלבון העוברי. ויתכן שלא כל הרופאים דוגלים בשיטה של שילוב הבדיקות. אם הרופא שלך אמר לך שהכל תקין - עדיף שתאמיני לו. תחשבי חיובי ותשני הרבה יותר טוב בלילה... שיהיה לך המשך הריון קל!

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה