מניקה! איך מחשבים את שבועות ההריון?
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
אני מניקה כבר שנה וחודשיים ברוך ה', לאחר בדיקת דם (עקב הרגשות בחילה וכו') ביום ב' 16.1.07 היה לי תוצאה של 150 hcg, כעבור יומיים עשיתי בדיקה חוזרת והתוצאה 365 hcg, האם מישהיא יודעת איך מחשבים את תחילת ההריון, ובאיזה שבוע אני אוחזת ע"מ, קבעתי תור אצל הרופא לעוד 10 ימים, אך אני מסוקרנת לדעת באיזה שבוע אני, תודה מראש לעזרתכם.
תשובה לא מוסמכת: לדעתי, מכיוון שעדיין לא קיבלת מחזור, (כך אפשר להבין מדברייך) כך שאי אפשר לחשב לבד , ולכן - רק בבדיקת האולטראסאונד אפשר יהיה לקבוע את שבוע ההריון. תתאזרי בסבלנות ושיהיה בהצלחה ! את יכולה לשאול את ד"ר יובל בפורום הריון ולידה המקצועי השכן.
יוכי שלום! איזה יופיייי- גם ההנקה הממושכת וגם מזל טוב !!! אכן, בדיקת אלטראסאונד תעזור בהערכת שבוע ההריון. בהצלחה, הריון קל והמשך הנקה מוצלח טלי קאופמן מדריכת הכנה ללידה קורסים לפרטיים ובקבוצות 054-6377897