חוסר תיאבון בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/03/2006 | 23:20 | מאת: רוני

טלי שלום, אני בשבוע ה-26 להריון ולאחרונה הפסקתי לקחת כדורים נגד דיכאון(הוראות רופא). הבעיה היא כי הפסקת הכדורים גרמה לי לחוסר תיאבון ואני בלחץ גדול שאני לא מספקת לעוברית ולי את אבות המזון. נוצר מצב שאני מכריחה את עצמי לאכול, אך לדעתי לא מספיק (לפי הספרים צריך לאכול 1800 קלוריות ליום). האם אני צריכה להיות בלחץ?

31/03/2006 | 08:50 | מאת: טלי קאופמן

רוני שלום, קודם כל חשוב לא להיות בלחץ- זה לא בריא לך ולעובר! חשוב לאכול מאוזן ומגוון בהריון - אני ממליצה בחום שתגשי לתזונאית של קופ"ח (אולי בהפנית רופא הנשים) והיא תבנה לך תפריטים מתאימים לתקופת ההריון- אולי בהצמדות למשהו רשום יהיה לך יותר קל! יש תזונאיות שיושבות והן חלק מצוות של מרכזים לבריאות האישה בקופ"ח. בנוסף , שאלי את הרופא האם תופעת הלוואי הנ"ל היא שכיחה ותוך כמה זמן היא חולפת- התייעצי איתו! חשוב מאוד ואני שמחה שאת מודעת לנושא זה בתקופת ההריון! תרגישי טוב וסופ"ש נעים טלי קאופמן מדריכת הכנה ללידה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה