מבקשת תגובה דחוף.אחד העוברים ללא דופק
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
שלום רב!אז מצב הוא כזה.אני בשבוע 30+5הריון לתאומים לא זהים.תאומים דיזיגטיים ivf.אני במעקב עקב צירי לידה מוקדמים,לאחר צלסטון,מטופלת בפרסולט 3 פעמים ביום.היום במעקב שיגרתי ללא דופק לעובר העליון.התשובה המרה התגלתה אתמול בבוקר 6\7.העובר היה בריא לחלוטין עד לחודש מתקדם,שבוע 30+5.צוואר רחם 32 מ"ם.אני סוחבת עכשיו בבטן ילדה בריאה ,וילד ללא דופק ללא תנועות.השאילה שלי הוא כזה.האם יש סיכון לילדה גם ?ומה קורה עם ילד ללא דופק ותנועות בבטן.
דנה, בפורום זה אין רופא. יש פורום 'הריון ולידה' שבו עונים רופאים. קישור לפורום בצד שמאל של הדף, למעלה, מתחת לכותרת - נושאים בפורום. יש פורום נוסף - 'אולטראסאונד במיילדות וגינקולוגיה', גם שם אפשר לשאול.
תתיעצי מיד עם רופא נשים . מאחלת לך המון בריאות וכמובן גם לבתך, שתהיה בריאה. תחשבי על החצי המלא של הכוס על הילדה ששרדה את טיפולי הפוריות, בזכות הנחישות שלך, וכח הרצון, כי אני גם הייתי בטיפולים ואני יודעת כמה זה קשה.... ושמחי בילדתך. היא חיה והיא בריאה ובעזרת השם שתהיה לך לידה קלה ובטוחה. מאחלת לך רק טוב. תמר.