כאבי פרקים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/12/2004 | 18:09 | מאת: לילית

שלום. אני בשבוע 34 להריון. ומזה כחודש סובלת מכאבים נוראיים בפרקי האצבעות ב-2 כפות הידיים. אני חייבת לציין שזה הרבה מעבר לתחושת נימול כמו שכתוב בספרים. זה כאב שאינו מאפשר לי לכופף את האצבעות בכלל במיוחד בשעות הבוקר לאחר שינה, המצב הולך ומחמיר ואנינני יודעת מה לעשות. מישהו כבר שמע על תופעה כזו?

23/12/2004 | 20:14 | מאת: צליל

שלום לילית ! נשמע לי שכדאי לפנות לרופא אמיתי, ולא ברשת. יכול להיות שאין בכלל קשר בין ההריון לכאב, ורק רופא ידע לאבחן ממה בדיוק את סובלת. תרגישי טוב !

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה