CMV בשבוע 7 להריון
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
לפני שנה הייתי חולה ב- CMV. כעת אני בשבוע ה- 8 להריון כאשר בדיקות דם שעשיתי בשבוע שעבר הראו את התוצאות הבאות: IGM=95.90 IGG=244.00 תוצאות בדיקות קודמות: בינואר השנה: IGM=43.50 IGG=198.70 נובמבר שנה שעברה: IGM=4.37 IGG=+250 אוקטובר שנה שעברה: IGM=7.22 IGG=199.60 האם התוצאות הנ"ל מראות כי נדבקתי בהדבקות משנית? מה המשמעויות מבחינת העובר? מה נכון לעשות כעת?
שלום שרון ! פיענוח בדיקות, ובמיוחד בנושא עדין כמו CMV, צריך להתבצע ע"י הרופא המטפל. בנוסף, אני מציעה לך לשלוח מסר או הודעה בפורום "הריון ולידה" של תפוז, למנהלת הפורום (כינויה - ענתש). יש לה נסיון רב וידע רחב בנושא CMV, והיא תוכל להפנות אותך למידע רלבנטי ולרופאים שמתמצאים בנושא. בהצלחה !
צליל, המון תודות, ענתש יצרה קשר והעבירה אינפורמציה חשובה ועוזרת. ממש תודה!
אשמח לעזור לך, גם טלפונית (שולחת לך מייל). המקרה שלי דומה ושונה גם אצלי היתה הדבקה משנית.. או שלא היתה. בכל הנוגע לבדיקות IGM לוירוס CMV רב הנסתר על הגלוי. בקצרה רבה אני רק אפרט שבהתייעצות עם מומחים על המקרה שלי מסתבר שיש נשים שמסתובבות זמן ארוך מאד מאד עם IGM חיובי בדם ואפילו עד שנתיים !! יש לי המלצות לתת לך לגבי לאיזה מומחים ללכת ואיזה בדיקות לדרוש לעשות. שולחת לך פרטים במייל ואשמח לסייע.