התקררות וצינון בהריון
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני בסוף חודש שני, וחטפתי התקררות, אין לי חום, הגרון כואב, האוזניים צינון וכו.... אני יודעת שאסור לקחת כדורים ותרופות משהי יודעת איך ניתן להתגבר על זה ללא תרופות? מותר לקחת כדורי מציצה (סטרפסילס וכו...), האם הצינון יכול להזיק להריון?
שלום ג'וד ! אני לא רופאה, אבל יודעת שיש תרופות שמותרות בהריון. אם את רוצה לוודא לגבי תרופות ללא מירשם, תוכלי להתקשר לאחד המכונים הטרטולוגיים (יש רשימה משמאל, שנפתחת בהקלקה על צילום המקלדת). אם תזדקקי לתרופה קצת יותר חזקה - גם כאן יש הרבה אפשרויות, וכדאי להתייעץ עם הרופא שלך. תרגישי טוב !
תשתי תה קמומיל שהוא אנטי דלקתי, תגרגרי מי מלח כמה פעמים ביום, ותנוחי הרבה. בכל מקרה, אם מעורב בזה גורם חיידקי (ולא רק ויראלי) אין מניעה מלקחת אנטיביוטיקה אפילו בשלבים האלה של ההריון. החלמה מהירה!