כאבים חזקים במפשעה
דיון מתוך פורום הריון ולידה - תמיכה
הי, סוף חודש שמיני, שבוע 35, אני כבר בקושי מתהפכת במיטה שלא לדבר על לקום בבקר, בעלי צריך לדחוף אותי לאט לאט כדי שאצליח לקום. כל פעם שאני מנסה להסתובב מצד לצד זה פשוט סיוט וכאבים שמזכירים את הכאבים שלאחר הניתוח הקיסרי. הילדה כנראה לוחצת למטה. אני מודה שבהריון הראשון לא היה לי דבר מאלה ואני גם לא מכירה מישהי עם תופעות דומות. האם זה מרמז על התקרבות הלידה? (פעם קודמת ילדתי בשבוע 42) יש עוד מישהי שסובלת ככה?
היי עופרה, אז ממש אוטוטו. הכאבים האלה הם נורמליים כתוצאה מלחץ של הרחם על המפשעה. נסי להירדם עם כרית בין הרגליים כאשר את על הצד והרגל העליונה כפופה. האם החלטת לעשות בסוף ניתוח מוזמן? שיעבור לך בקלות !!
הי דנה, הזמנתי ניתוח בתל השומר, קבעו לי לעוד חודש, שזה די הגיוני, בתחילת שבוע 39, אבל בקצב הזה לא נראה לי שאני אחזיק מעמד עד אז. העוברית שלי גם זזה ובועטת כמעט כל הזמן, זה הגיוני?